abdi gaduh cita-cita hoyong janten

abdi gaduh cita-cita hoyong janten artinya

jawaban

artinya adalah aku punya cita cita mau jadi

contoh percakapan

Cita cita abdi hoyong janten dokter, ngan sieun disalahkeun pami pasien pupus
= cita citaku ingin jadi dokter, tapi takut disalahin kalau pasien meninggal
Gentos ah, hoyong janten profesor, ngan sieun botak ah
= ganti ah, ingin jadi profesor, tapi takut botak ah..
Nya entos we ah mening janten owner bbs
= ya udah aja lah mending jadi owner bbs
bahasa sundanya : saya orang sunda saya sudah lama tinggal disini saya bercita cita menjadi dokter saya menyukai semua hal yang unik seperti lukisan yang indah
Abdi teh urang sunda Abdi parantos lami linggih didiyeu abdi gaduh cita cita hoyong janten Doktor Abdi resep kanu sadaya anu unik
Baca Juga  Di handap ieu nu teu kaasup kana ciri-ciri dongéng nya éta .Eusina sok aya unsur pamohalan/ teu asup akal Sumebarna ku cara tatalépa Sok ngandung papatah/ amanat Caritana pondok Karya sastra Sunda modern?