pana tegese

Pana tegeseSadhabres tegese
Lingsem tegese
Napaku tegese
Gegayuh tegese
Sawengku tegese
Tembe tegese
Ngangsu kawruh

jawaban

pana:disurung(mendorong)

sadhabres : sedekah/sadhabres

lingsem : telat(terlambat)

Napaku:napaku

gegayuh:bergerak

sawengku:nggo aku(untukku)

Tembe:engko(nanti)

ngangsu:erangan

Baca Juga  cilik atine tegese